Op dag 3 van het trainingskamp in Torremolinos stond de oefenwedstrijd tegen VVSB op het programma. De wedstrijd tegen de Derde Divisionist uit Noordwijkerhout werd – net als de trainingen – gespeeld in het Poli Municipal Arroyo de la Miel van Benalmádena.

Hoofdtrainer Dogan Corneille liet alle beschikbare spelers in actie komen. Nadat VVSB een goede mogelijkheid had gekregen op de openingstreffers kregen de Tricolores hierna enkele hele goede mogelijkheden. De kansen van Redouan Omar Ouali en Kilian Berkhout leverde echter geen treffers op. In de tweede helft – waarin diverse keren werd gewisseld door beide ploegen – had Excelsior M in de beginfase het betere van het spel en was het dit keer Daan Blij die een mooie kans kreeg. Wederom had de keeper van de Noordwijkershouters een goed antwoord.

Zo eindigde de wedstrijd in zoals hij begonnen was: 0-0. De selectie heeft vanavond een eigen invulling en zal met elkaar een gezellige avond hebben. Morgen zullen er verder geen activiteiten op het programma staan en heeft iedereen een vrije dag. Maandagochtend zal de selectie vervolgens weer richting Nederland vertrekken en traint het dinsdag en donderdag weer op Sportpark Dijkpolder.

Zaterdag zal de competitie weer worden hervat met een uitwedstrijd tegen Kozakken Boys. In Werkendam zal om 15.00 uur worden afgetrapt.

Bekijk hier het fotoverslag

Tekst en foto’s: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub