In de tweede wedstrijd van de oefencampagne heeft Excelsior M gelijk gespeeld tegen OFC uit Oostzaan. Op een warm Sportpark Dijkpolder wisten beide ploegen na 90 minuten spelen het net niet te vinden: 0-0.

Net als een week eerder in Noordwijk (2-3 winst) gaf trainer Dogan Corneille weer zijn gehele selectie speelminuten. De komende wedstrijden zal er echter wel meer richting een basisteam worden gewerkt aangezien over 2,5 week al de eerste officiĆ«le wedstrijd gepland staat voor de TOTO KNVB-Beker tegen de winnaar van FC ‘s-Gravenzande tegen Quick.

De wedstrijd tegen OFC kende helaas weinig hoogtepunten voor de supporters die ondanks het warme weer de moeite hadden genomen om de wedstrijd te komen aanschouwen.

De grootste kans van de wedstrijd was al na zes minuten spelen voor Daan Blij. De middenvelder kwam vrij voor OFC-keeper Atam Karoglu maar schoot de bal van dichtbij op de voeten van de sluitpost. Hierna lukte het beide ploegen niet om gevaarlijk te worden voor het doel. Beide keepers wisten nog wel enkele kleine doelpogingen te stoppen maar gescoord zou er niet worden.

Komende dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd voor Excelsior M op het programma. Op het eigen Sportpark Dijkpolder is Spijkenisse om 20.00 uur de tegenstander.