Na een zaterdag zonder competitieverplichtingen speelde Excelsior M dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag. Onder toeziend oog van Edwin van der Sar, zijn zoon Joe staat bij de Hagenaars onder de lat, speelde Excelsior M een behoorlijke wedstrijd tegen de talenten uit de hofstad en won het na een 3-0 ruststand uiteindelijk met 4-0.

Hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk gunde zijn gehele selectie speelminuten tegen Jong ADO Den Haag. Al in de eerste helft werd de basis gelegd voor de ruime overwinning. Vincent van den Berg opende de score met een geplaatste schuiver in de beneden hoek. Dean van Ooijen zorgde via een rebound voor de 2-0 en Daan Blij was vlak voor rust vanaf de penaltystip trefzeker.

Na rust, waarin aan de kant van Excelsior M diverse wissels werden toegepast, waren er minder doelpunten te noteren maar scoorde Excelsior M via een schitterend schot van Vincent van den Berg nog wel de 4-0.

Een goede generale voor de belangrijke wedstrijden van dit paasweekend. Komende zaterdag spelen de Tricolores de thuiswedstrijd (aanvang 14.30 uur) tegen FC Lisse. Op Tweede Paasdag staat de inhaalwedstrijd tegen Koninklijke HFC op het programma. Deze wedstrijd begint in Haarlem om 15.30 uur.