SINDS 1918

Excelsior M 2 verslaat koploper Rijnsburgse Boys 2

//Excelsior M 2 verslaat koploper Rijnsburgse Boys 2

Excelsior M 2 verslaat koploper Rijnsburgse Boys 2

Na vorige week met 4-0 gewonnen te hebben van Katwijk 2 heeft Excelsior M 2 een week later wederom voor een knap resultaat gezorgd. In eigen huis werd namelijk met 4-3 gewonnen van de ongeslagen koploper Rijnsburgse Boys 2. In een spannende wedstrijd trokken de Tricolores van trainer John Baven uiteindelijk aan het langste eind.

Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers op voorsprong, maar amper vijf minuten later was het Laurens Huurman die al weer voor de gelijkmaker zorgde. Vlak voor rust was het wederom Rijnsburgse Boys dat op voorsprong kwam maar wederom was het Excelsior M dat een antwoord had. Ditmaal was het spits Rick van der Struijs die nog net voor het rustsignaal de 2-2 maakte.

Na rust kwamen de Tricolores sterk uit de kleedkamer. Twee minuten na rust bracht Zackaria Doumajd het beloftenteam van Excelsior M voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong (3-2). Vervolgens bleef het langs spannend en was de bevrijding groot toen vlak voor tijd Reilly Bakboord de 4-2 scoorde. Echter gaf Rijnsburgse Boys niet op en werd het zelfs nog 4-3. Kort hierna floot scheidsrechter Groenewegen voor het einde van de wedstrijd.

En zoals eerder gezegd een knap resultaat van het team van trainers John Baven en Huseyin Kozan. Excelsior M 2 gaat als nummer 3 de winterstop in met 6 punten achterstand op koploper Rijnsburgse Boys. Zaterdag 27 januari wordt de competitie hervat. Dan gaat Excelsior M 2 op bezoek bij FC Rijnvogels 2.

2017-12-18T22:00:37+00:0018 december 2017|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!