SINDS 1918

Ex-Excelsior M 1 spelers pak je agenda!

/, Nieuws/Ex-Excelsior M 1 spelers pak je agenda!

Ex-Excelsior M 1 spelers pak je agenda!

Het zal jullie niet zijn ontgaan: In 2018 bestaat onze prachtige club 100 jaar. In die 100 jaar heeft Excelsior Maassluis heel veel leden over de vloer gehad. Veel van die leden hebben het eerste elftal gehaald als speler, trainer en/of begeleider.

Op 26 mei 2018 speelt het huidige eerste elftal om 18.00 uur haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen AFC. Voorafgaand aan deze wedstrijd om 14.30 uur zal er een wedstrijd worden gespeeld van oud-Excelsior Maassluis tegen oud Sparta Rotterdam.

Wij hopen als organisatie zoveel mogelijk ex spelers te kunnen bereiken en dat ook jij aanwezig kunt zijn op deze oud eerste elftal reünie. De fysieke gesteldheid, natuurlijk vaak bepaald door de bereikte leeftijd, zal door uitmuntende trainers die Excelsior M gediend hebben, als criterium gelden of je opgesteld gaat worden in dit elftal van de eeuw.

Deze wedstrijd wordt ons hoogtepunt van de dag maar nog leuker zullen wij het vinden als je sowieso aanwezig bent en daardoor vele oud voetbalmaten gaat ontmoeten.

Meer informatie zal de komende tijd volgen, maar reserveer alvast deze datum in je agenda.

Oud spelers wordt gevraagd om zich te melden met hun gegevens (naam – emailadres) op het volgende email adres:

oudexcelsiorm1@excelsior-m.nl

Namens de commissie 100 jaar Excelsior Maassluis.

Joop Bruijstens
Dick van der Kooij
Paul Husslage
Robert de Reus
Hans-Jörgen Nicolai
Remco Jansen

2018-03-21T09:10:19+00:0021 maart 2018|100-jarig bestaan, Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!