20 december 2021

Oliebollentoernooi 2021 gaat in aangepaste vorm door!

Dankzij de aangescherpte coronamaatregelen die op 19 december zijn ingegaan is het niet langer toegestaan om te voetballen in de zaal. Desondanks heeft de Jeugdcommissie besloten om het Embassy Freight Oliebollentoernooi in aangepaste vorm wél door te laten gaan!

Om de kinderen in de jeugdteams van JO8 t/m JO13 tóch een activiteit te gunnen in de laatste week van het jaar is besloten om de tijden en het programma ietwat aan te passen. Bekijk hieronder hoe we er op een veilige manier met elkaar toch een groot feest van gaan maken.

Woensdag 29 december bij Excelsior Maassluis

Het zaalvoetbaltoernooi zal omgetoverd worden tot het Embassy Freight Oliebollenfestijn 2021. De kinderen zullen hier een onderling toernooi spelen én met een groepje het Voetbalplein langs gaan. Hierbij doen ze allerlei voetbalspelletjes en maken ze kans op leuke prijzen!

Het Oliebollenfestijn zal plaatsvinden op het hoofdveld van Excelsior Maassluis op woensdag 29 december van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Aanwezigheid ouders

Helaas is het voor ouders en andere toeschouwers niet toegestaan om het sportcomplex te betreden. Wel zullen we de nodige ouders nodig hebben om de activiteiten te begeleiden. Zij kunnen dit bij het inschrijven van het kind aangeven.

Let op! Alle kids die zich hadden ingeschreven voor het zaalvoetbaltoernooi willen we vragen zich nóg een keer in te schrijven.

Gezondheidsvoorschriften

Het is belangrijk dat we ons allemaal aan de gezondheidsvoorschriften houden. Dat betekent dat kinderen met klachten die bij covid passen helaas niet mee kunnen doen. De Beslisboom van BOinK kan helpen om in te schatten of een kind wel of niet thuis moet blijven.

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven?

Schrijf je hieronder direct in voor het Embassy Freight Oliebollenfestijn 2021. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 24 december:

Het Oliebollenfestijn wordt mogelijk gemaakt door: