SINDS 1918

Dug-out vierde man en nieuwe leden

//Dug-out vierde man en nieuwe leden

Dug-out vierde man en nieuwe leden

Na afloop van de eerste thuiswedstrijd  tegen De Treffers was het feest in het home van de businessclub. En daar was natuurlijk een reden voor! Met trots mogen we een nieuwe zilver- sponsor verwelkomen en wel het advocaten kantoor EBH LEGAL  / ADVOCATEN & MEDIATORS. De beide dames staan met voorzitter Peter Hobert en Sacha op de foto. Natasha Riedijk en Nancy Stolk van harte welkom in onze club! Het bedrijf staat voor vernieuwde oerdegelijke specialistische vakkennis op basis van persoonlijk contact en vertrouwen. Kijk op de site van EBH LEGAL en zie de talrijke mogelijkheden om u te helpen waar nodig.

Op de foto staat als gemeld ook Peter Hobert. Onze BSC voorzitter is aandeelhouder/directeur van BUD HOLLAND uit Maasdijk. Peter sponsort al jaren met BUD HOLLAND (en Single Estate) onze club. Het bedrijf BUD HOLLAND siert vanaf dit seizoen de broeken van het wedstrijdtenue van alle teams van Excelsior M. Zowel Peter als de club zijn zeer content met deze mooie overeenkomst!!

Dug-out vierde man

U zult waarschijnlijk de kleine dug-out reeds ontwaard hebben die tussen de twee grote dug-outs op het eerste veld neergezet is. Deze dug-out dient als “onderkomen” voor de vierde man. Deze official assisteert de scheidsrechter. Hij regelt onder andere de wissels en houdt de exacte tijd bij. Veel dank gaat daarbij uit naar de sponsor die dit bekostigd heeft. Kees Thijssen van THIJSSEN SLOOPWERKEN onze hartelijke dank!

2017-11-07T12:51:41+00:0012 september 2017|Businessclub|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!