Afgelopen donderdag was het in de kantine weer ouderwets bomvol! Maar liefst 21 (!) teams hadden zich ingeschreven voor de pubquiz, die door voorzitter Gert Jan Bunt en Arie van der Ende was samengesteld. De quiz bestond uit 7 categorieën met elk 8 vragen.

Het brein werd aangesproken m.b.t. Algemene kennis, Films/series en TV, Natuur & Wetenschap, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Sport en Muziek. In een heerlijke ambiance ontspon zich een spannende strijd die uiteindelijk werd beslist in de laatste muziekronde.

Het team onder leiding van Robbert v.d. Berg kwam als winnaar uit de bus. Volkomen terecht, omdat zij vanaf ronde 2 aan de leiding stonden en die dus ook niet meer uit handen gaven. Het team o.l.v. van teamcaptain Robert Visser had na ronde 6 nog zicht op de eindoverwinning, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met de 2e plaats. Knap was ook de prestatie van “oud zeer”. De jaren gaan langzaam tellen bij het team van captain Peter v.d. Gaag, maar bij dit soort gelegenheden weten ze altijd een puike prestatie neer te zetten. Zij gingen met de 3e prijs naar huis.

Een top avond dus, mede dankzij het knappe jury werk van Natasha en Harald, die naast besturen ook lieten blijken over meerdere kwaliteiten te beschikken.

Dank ook aan Michel en Annemieke, die van achter de bar en in de keuken mede hebben bijgedragen aan het succes van deze avond, want een drankje en een hapje zijn immers onlosmakelijk verbonden met een pub quiz. Ergens in 2020 gaan we dit concept zeker nog eens dunnetjes over doen!