4 september 2021

Dave van Delft naar Excelsior Maassluis

De selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille zal per direct versterkt worden met de komst van Dave van Delft. De 19-jarige aanvaller komt over van Excelsior Rotterdam, waar hij vorig seizoen zijn debuut in het betaald voetbal maakte en tevens de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen. Van Delft tekent een contract voor de duur van een seizoen en zal met rugnummer 18 gaan spelen bij de Tricolores.

"Al tijdens de eerste kennismaking met de spelers en staf voelde ik meteen een warm welkom. De indruk die ik al had van de vereniging door de wedstrijden en diverse toernooien die ik hier al heb gespeeld vanuit de jeugd en selectie met Excelsior Rotterdam werden hiermee bevestigd", zegt de inwoner van Rotterdam, die heeft besloten het betaald voetbal vaarwel te zeggen en zich op zijn maatschappelijke carrière te richten in combinatie met het voetballen bij Excelsior Maassluis.

"Het is een mooie stap voor mij in mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en als voetballer. Ik ben een echte teamspeler en bereid om alles te geven en keihard te werken om bij te dragen aan de doelstellingen en ambities van deze mooie club", aldus Van Delft.

Inmiddels heeft Van Delft de eerste training er bij zijn nieuwe club opzitten en is hij tevens speelgerechtigd verklaard voor de wedstrijd van vanmiddag tegen Koninklijke HFC.

Excelsior Maassluis heet Dave van harte welkom bij de club en wenst hem veel succes het komende seizoen.

Foto: Pro Shots