13 januari 2022

Darwin Heuvelman volgende verlenger bij Excelsior Maassluis

Darwin Heuvelman is de volgende speler die bekend heeft gemaakt ook volgend seizoen voor Excelsior Maassluis uit te zullen komen. De linksbenige verdediger is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Dijkpolder en tekent bij tot medio 2023.

Heuvelman kwam afgelopen zomer over van het beloftenteam van NAC Breda en stond tijdens elf wedstrijden van Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie binnen de lijnen. Hij deed dit veelal als invaller maar toonde tijdens deze invalbeurten wel aan veel potentie te hebben.

“Ik heb besloten om bij te tekenen omdat ik het gevoel heb dat ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen bij Excelsior Maassluis”, zegt Heuvelman over zijn contractverlenging. “We hebben een geweldige groep die beschikt over veel voetbalkwaliteiten en gezelligheid en ik voel mij erg thuis bij de club.”

Technisch Manager Niels Redert sluit zich bij deze woorden aan. “Darwin laat ons zien dat hij steeds dichter tegen een basisplaats aan zit en dat hij enorm veel potentie heeft als linksback of linker centrale verdediger. Daarnaast heeft hij aangetoond mentaal erg sterk te zijn. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract met minimaal één seizoen heeft verlengd.”