Het is nog niet zover, maar voordat je het goed en wel in de gaten hebt is het vrijdag 14 juni. Dan wordt bij Beachclub Royal al weer voor de 7e keer (!) het Excelsior M rood wit blauwe mannendiner georganiseerd.

Ervaar hoe gaaf het is om een dergelijk evenement mee te maken. Vraag het maar eens aan de mannen die bij eerdere edities aanwezig waren…

Dit keer hebben we, juist vanwege de strandlocatie, gemeend om het diner minder klassiek te laten zijn dan in voorgaande jaren. Deze keer staat er een uitgebreide BBQ voor de deelnemers klaar en zal uiteraard het entertainment niet ontbreken. Natuurlijk stellen we de deelnemers in de gelegenheid om per bus af te reizen naar Hoek van Holland en vanzelfsprekend brengen we hen weer terug naar de Lavendelstraat.

Deelname aan dit fantastische evenement bedraagt € 125 p.p. Dit is inclusief de BBQ, uw drankjes, het geboden entertainment en het vervoer naar de locatie. U wordt geacht in “tenue de ville” te verschijnen, incl. de Excelsior M stropdas.Voor hen die niet in het bezit zijn van een unieke Excelsior M-stropdas is de mogelijkheid om deze bij binnenkomst voor € 5 aan te schaffen.

We zijn natuurlijk zeer benieuwd naar het weer rond die tijd. Mogelijk passen we bij zonnige vooruitzichten het tenue voor deze avond nog aan. Houd daarom de website of uw mailbox (na inschrijving) in de komende weken goed in de gaten.

Op dit moment hebben zich een kleine 50 deelnemers aangemeld. Dat moeten er natuurlijk veel meer worden. Twijfel niet langer en schrijf u in via de website www.excelsior-m.nl. U helpt de organisatie als u zich niet pas op het laatste moment opgeeft.

Doen! U zult er geen spijt van krijgen.