16 juni 2021

Bram Wennekers naar Excelsior Maassluis

Bram Wennekers maakt vanaf komend seizoen deel uit van de eerste selectie van Excelsior Maassluis. De 20-jarige Westlander zal deze zomer de overstap van ADO Den Haag Onder 21 naar Sportpark Dijkpolder maken.

Wennekers doorliep de gehele jeugd van VV Lyra in zijn woonplaats De Lier. Nadat hij al op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht had gemaakt en bovendien direct trefzeker was, werd hij na dat seizoen opgepikt door ADO Den Haag. Bij de Haagse profclub speelde de multifunctionele aanvaller in de Onder 19 en de afgelopen twee seizoenen in Onder 21. Door een hardnekkige blessure stond Wennekers lange tijd buitenspel, maar is hij nu weer helemaal fit en heeft hij inmiddels ook al weer enkele oefenwedstrijden in de benen.

De overstap van Wennekers naar Excelsior Maassluis kwam tot stand via goed overleg tussen beide clubs. Bij de Tricolores krijgt de aanvaller de kans om zich op een prima niveau verder te ontwikkelen in zijn nog prille voetbalcarrière. Aan het einde van het seizoen zal uiteindelijk gekeken worden waar de toekomst van de rechtspoot ligt.

Excelsior Maassluis heet Bram van harte welkom bij de club en wenst hem heel veel succes het komende seizoen!