Het Bloemetje van de Week, afkomstig van Hortus Flora, gaat deze keer naar Tim v.d. Hoeven, Denise Lange en hun dochter Lynn. 

Eind januari werden Denise en Tim de trotse ouders van dochter Lynn. Na een aantal weekjes in het ziekenhuis te hebben gelegen is Lynn nu eindelijk bij papa en mama thuis. Het gaat nu erg goed met haar en zoals we op de foto zien stralen de ouders zelf ook!

Zowel Tim, als Denise zijn geen onbekenden voor Excelsior. Tim voetbalde vanaf de F-jes bij onze club en is trouwe supporter van zowel het heren- als het dameselftal van Excelsior Maassluis. Helemaal toevallig is dat niet, want Denise is sinds een aantal jaar een van de speelster van Dames 1. Maar voor Lynn zijn dat niet de enige familieleden met een Excelsior-connectie. Zo heeft overgrootvader Wim Ketting onlangs een speldje gekregen voor zijn 70-jarig lidmaatschap en staat oma Inge al jarenlang op zaterdag achter de bar in de kantine.

Lynn komt dus uit een echt Tricolore-nest en het zou zomaar kunnen dat ook zij over een aantal jaar in het rood-wit-blauw te bewonderen is. ;-)

Namens Excelsior Maassluis wensen wij Tim en Denis veel geluk toe met hun mooie dochter Lynn!

Bloemetje Week Tim Denise Lynn