Een tijdje terug introduceerde we de nieuwe online rubriek ‘Bloemetje van de Week’. In deze rubriek besteden we iedere week aandacht aan iemand die iets leuks, of juist iets minder leuks heeft meegemaakt. Inmiddels hebben we zelfs een vaste sponsor gevonden voor deze mooie rubriek! Alle Bloemetjes van de Week komen vanaf nu van Hortus Flora, gevestigd aan de Zuidvliet in Maassluis. Neem er eens een kijkje!

Het bloemetje van deze week is voor Karel Parre. Karel zit in een moeilijk periode en kan wel wat steun gebruiken.

Karel is de laatste tientallen jaren vooral bekend van de wekelijkse klaverjasrondes op dinsdag en het jaarlijkse Boutklaverjassen met de Kerst. Ook als voorheen alle voetbalwedstrijden op zaterdag werden afgelast, stond Karel klaar om de middag te vullen met het leggen van een kaartje. Toch heeft Karel zich niet alleen voor het Klaverjassen ingezet voor onze club.

Onder andere onder hoofdtrainers Leen Admiraal en Joop Schop was Karel in de jaren ’70 elftalleider van het eerste elftal. Ook was hij als secretaris actief in het hoofdbestuur van Excelsior Maassluis en zat hij in het bestuur van de Supportersvereniging. Voor mensen die de opname van het clublied van Excelsior Maassluis wel eens hebben gehoord: Karel Parre is degene die je tijdens het nummer de voor hem kenmerkende zin ‘Halve Goal, Halve Goal’ (na een corner) hoort roepen.

Zoals je kunt lezen, Karel is een Tricolore in hart en nieren…

Namens de hele voetbalvereniging Excelsior Maassluis wensen we Karel veel kracht toe!

Karel Parre Bloemetje van de Week