Het Bloemetje van de Week, afkomstig van Hortus Flora, gaat deze keer naar Jeroen van der Hoff uit JO19-3.

Tijdens een uitwedstrijd bij de buren van MVV’27 kwam Jeroen ongelukkig ten val. Hij brak hierbij zijn arm op drie plekken en is diezelfde avond nog geopereerd. Het bloemetje is een kleine pleister op de wond, want de arm van Jeroen moet de komende zes weken in het gips.

Jeroen was overigens niet de enige die inmiddels in het gips zit vanwege een breuk tijdens het voetballen. Er zijn namelijk nog drie jongens die het voetballen voorlopig even moeten laten. Deze jongens hebben weliswaar geen bloemetje gekregen, maar willen we via deze weg nog wel even extra sterkte wensen.

Tijdens een wedstrijd van JO15 heeft Mark van den Thoorn zijn enkel gebroken. Ook Mark speelt al zijn hele jeugd bij Excelsior Maassluis en moet de wedstrijden voorlopig van de zijkant bekijken. Het kan zomaar dat hij bij de wedstrijden naast Semih Yildiz op de tribune zit. Ook Semih brak namelijk onlangs zijn enkel en zit voorlopig even in de ziekenboeg.

Tot slot hebben we nog een ongelukkige val tijdens het Snerttoernooi van de jongste jeugd gehad. Mirac Bagci kwam hierbij verkeerd neer op zijn arm en ook hier werd een breuk aangetroffen. De arm van Mirac moest in het gips, waardoor hij voorlopig even niet kan voetballen.

 

Namens Excelsior Maassluis wensen we alle pechvogels veel sterkte toe en we hopen dat ze snel weer op het veld te zien zijn!