Het Bloemetje van de Week, afkomstig van Hortus Flora uit Maassluis, gaat dit keer naar Martin den Hartog.

Martin is recent geopereerd aan zijn heup en moet de komende weken revalideren.

Wie Martin het afgelopen jaar bij Excelsior heeft gezien, is het misschien wel opgevallen dat hij niet heel soepel kon lopen. Martin had veel last van zijn heup en een operatie was noodzakelijk om alles op te lossen. We vinden het erg fijn dat die operatie nu heeft plaatsgevonden, waardoor hij snel weer pijnvrij kan lopen.

Toen zijn zoon Jamie, momenteel speler van onze eerste selectie, bij de F-jes van Excelsior Maassluis ging spelen, kwam Martin in aanraking met Excelsior Maassluis. Nu, zo’n twaalf jaar later, speelt Jamie nog steeds bij Excelsior en is ook Martin meerdere keren per week op ons sportcomplex aanwezig. Natuurlijk als vaste supporter, Martin en zijn vrouw Jacqueline zijn vrijwel alle wedstrijden aanwezig, maar ook in een actievere rol. Op het veld, als speler van de Veteranen, maar ook als vrijwilliger.

Martin helpt al jarenlang bij de organisatie van de teams waar Jamie in speelde. Meestal vervulde Martin hier de rol van grensrechter. Maar niet alleen langs de zijlijn, ook bij activiteiten draagt Martin al heel lang zijn steentje bij voor onze club. Inmiddels is hij er mee gestopt, maar jarenlang was Martin een vast onderdeel van de Activiteitencommissie. Hierbij heeft hij meegeholpen met het organiseren voor veel gezellige activiteiten bij Excelsior Maassluis.

Afgelopen zaterdag was hij met krukken aanwezig bij de wedstrijd van het eerste tegen De Treffers. We hopen hem snel weer helemaal hersteld op ons sportcomplex te mogen verwelkomen!

Namens Excelsior Maassluis willen we Martin veel succes wensen bij zijn revalidatie!