Het Bloemetje van de Week, afkomstig van Hortus Flora uit Maassluis, gaat dit keer naar Frans van der Burg.

Zoals je misschien wel weet is Excelsior Maassluis dit seizoen begonnen met Walking Football. Een speciale voetbalvorm waarbij oudere spelers (55+) met veel plezier weer een balletje kunnen trappen. Onlangs deed zelfs een team van Excelsior Maassluis mee aan een speciaal toernooi.

Iedere maandagochtend wordt op het complex van Excelsior Maassluis gezellig een potje voetbal gespeeld. Op een van de laatste trainingen was hier een wel heel bijzondere speler te zien. Oud-eerste elftal speler Frans van der Burg speelde gezellig met de mannen mee. Op zich al heel leuk natuurlijk, maar als je bedenkt dat Frans inmiddels al 88 jaar is vinden wij het stiekem toch ook wel bijzonder.

Heeft u nog wat vrije tijd over en zou u het leuk vinden om ook een balletje te komen trappen? Kom dan gerust eens langs op maandagochtend! Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor de gezelligheid of om gewoon eens te kijken hoe het in zijn werk gaat.

Namens Excelsior Maassluis willen wij Frans van der Burg in ieder geval heel veel plezier wensen bij het Walking Football!