Nu het voetbalseizoen 2018-2019 eigenlijk voorbij is hebben we nog een paar Bloemetjes van de Week te presenteren. Deze bloemetjes staan in het teken van 75 jaar jeugdvoetbal bij Excelsior Maassluis. Een van deze Bloemetjes van de Week, afkomstig van Hortus Flora uit Maassluis, gaat naar Corrie Bakker.

Er zijn in onze vereniging een aantal personen die eigenlijk geen introductie nodig hebben. Zij zijn zo’n vast gezicht voor onze club dat vrijwel iedereen hen kent. Een van deze personen is Corrie Bakker. Zij is al sinds eind jaren ’70 actief als vrijwilliger voor Excelsior Maassluis.

Corrie heeft door de jaren heen veel voor onze club betekent, en nog steeds. Om een hier een beeld bij te schetsen zetten we een aantal van haar werkzaamheden op een rijtje. Corrie is begonnen als vaste kracht bij het maken van het ‘Weeknieuws’. Het wekelijkse clubblad van onze vereniging dat (helaas) niet meer bestaat. Daarnaast is zij jarenlang wedstrijdsecretaris en coördinator van de D-Pupillen geweest. In het jubileumjaar was zij een van de krachten bij het maken van het mooie jubileumboek.

Toch zal de huidige generatie haar met name kennen van de vriendelijke ontvangst op de zaterdagmorgen. Wie op zaterdagochtend vroeg moet voetballen meldt zich steevast bij Corrie in de Commissiekamer. Daarnaast is zij de voortrekker van het Team van de Week, waarbij jeugdteams tijdens wedstrijden van het eerste in de spotlights worden gezet.

Alle vrijwilligers zijn goud waard voor Excelsior Maassluis, maar sommigen hebben voor ons een platinum randje.

Namens Excelsior Maassluis willen we Corrie erg bedanken voor haar jarenlange trouwe inzet en enthousiasme voor Excelsior Maassluis!

Tekst: Excelsior Maassluis Media