Het Bloemetje van de Week, afkomstig van Hortus Flora uit Maassluis, gaat dit keer naar Bert van Kessel.

Bert is al jarenlang een van de vaste sponsoren van Excelsior Maassluis en dat waarderen we natuurlijk enorm. Helaas heeft Bert de afgelopen periode problemen met zijn gezondheid en daar wensen we hem als club veel sterkte bij!

In 1985 veranderde Bert de naam van zijn bedrijf in Van Kessel Ventilatie B.V. Het bedrijf is sinds jaar en dag een van onze sponsoren en heeft zelfs een aantal jaren als hoofdsponsor op onze rood-wit-blauwe shirts gestaan. Zijn zoons, Colin, Danny en Sidney hebben allemaal voor het bedrijf van Bert gewerkt. Sinds 2012 is Colin, die eveneens voor Excelsior Maassluis speelde, de directeur van het Maassluise bedrijf. Bert zelf is met Van Kessel Marine & Offshore, in 2006 ontstaan uit zijn eerdere bedrijf en óók een van onze sponsors, gespecialiseerd in scheepvaartventilatie.

Toch is Bert niet alleen maar sponsor geweest. In de jaren ’70 was hij als speler van een van onze vriendenteams ook binnen de lijnen actief voor Excelsior. Zijn er dan helemaal geen voetballende ‘Van Kessel’s’ meer bij Excelsior? Jawel hoor! Kleinzoon Justin speelt op dit moment in JO13-1.

Bert is een échte Tricolore en met het bloemetje willen we hem laten weten dat we aan hem denken.

Namens Excelsior Maassluis wensen wij Bert veel sterkte!