Het laatste Bloemetje van de Week van 2018, afkomstig van Hortus Flora uit Maassluis, was voor Bert en Bep van ‘t Hoff.

Zowel Bep als Bert zijn al heel veel jaren voor onze club actief en zijn daarmee échte Tricolores. Eind 2018 waren Bep en Bert 45 jaar getrouwd, een geweldige mijlpaal.

Veel mensen zullen Bert kennen van zijn leidende rol binnen de lijnen. Als scheidsrechter heeft Bert een lange staat van dienst, zowel bij de KNVB als bij Excelsior Maassluis. Ook was hij jarenlang actief als leider of trainer van diverse elftallen bij onze club en heeft hij in het jeugd- en hoofdbestuur gezeten. Nadat Bert met pensioen is gegaan is hij een vast onderdeel van onze onderhoudsploeg geworden en regelt hij achter de schermen tal van zaken. Een van de activiteiten waar Bert jarenlang ziel en zaligheid in heeft gelegd is het schoolvoetbal in Maassluis. Als blijk van waardering voor al zijn jaren als vrijwilliger werd Bert een aantal jaar geleden zelfs benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Maar niet alleen Bert, ook Bep zet zich al jaren in voor onze club. Zo was zij een vast onderdeel van de ploeg die het Weeknieuws maakte, het papieren clubblad dat tientallen jaren lang wekelijks bij alle leden werd bezorgd. Als je op zaterdag wel eens een patatje of broodje hebt gehaald in de kantine dan is de kans ook erg groot dat je met Bep te maken hebt gehad.

Samen draaien Bert en Bep namelijk al vele jaren bardienst en zijn ze altijd bereid geweest om mensen binnen de club een helpende hand te bieden indien nodig. Ook reden ze regelmatig met hun zoons Erik en Martin en hun teamgenoten naar uitwedstrijden van de jeugd.

Voor een club als Excelsior Maassluis zijn vrijwilligers als Bep en Bert van ‘t Hoff goud waard.

Namens Excelsior Maassluis willen wij Bert en Bep dan ook nogmaals feliciteren met deze mooie mijlpaal!