SINDS 1918

Blessure dwingt Hamit Alptekin om te stoppen met voetballen

//Blessure dwingt Hamit Alptekin om te stoppen met voetballen

Blessure dwingt Hamit Alptekin om te stoppen met voetballen

Afgelopen donderdag heeft Hamit Alptekin aangegeven zijn voetbalcarrière per direct te beëindigen. De verdediger is al ruim anderhalf jaar aan het revalideren van een kruisbandblessure maar is hier helaas nog niet van hersteld.

Voor Alptekin, die al van jongs af aan bij Excelsior Maassluis speelt, was het de tweede kruisbandoperatie in een paar jaar tijd. Iets wat je als mens en voetballer zowel fysiek als mentaal niet in de koude kleren gaat zitten. ‘’De motivatie om weer helemaal topfit te worden is op dit moment niet voldoende aanwezig. Daarnaast heb ik het erg druk met mijn werk en ben ik ook nog vader in een jong gezin.’’

De inmiddels 28-jarige Maassluizer bekeek de wedstrijden het afgelopen anderhalve seizoen regelmatig vanaf de zijlijn en kwam tot een realistische conclusie. ‘’Eerlijk is eerlijk, ik zie mijzelf op dit moment ook niet zomaar terugkomen op het niveau van de Tweede Divisie. Nu ga ik eerst een paar maanden rust nemen waarna ik ga kijken wat ik daarna zou willen doen.’’

Hamit kan terugkijken op een mooie voetbalcarrière waarin hij onder andere kampioen van de hoofd- en topklasse werd, het algeheel amateurkampioenschap won en de Supercup op zijn naam schreef.

Excelsior Maassluis bedankt Hamit voor alles wat hij als speler heeft betekend voor de club en wenst hem heel veel geluk in de toekomst en hoopt hem nog vaak op Sportpark Dijkpolder te zien.

2018-12-07T10:54:04+00:007 december 2018|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!