Home|Nieuws, PSV|Belangrijke informatie voor toeschouwers Excelsior M – PSV

Belangrijke informatie voor toeschouwers Excelsior M – PSV

Nog maar slechts 1 dag en dan staat de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en PSV op het programma. Om alles in goede banen te leiden verzoeken wij een ieder die woensdag naar de wedstrijd komt zich te conformeren aan de instructies die zullen worden gegeven door politie en verkeersregelaars/evenementengeleiders.

Laten we er met zijn allen een geweldige en onvergetelijke voetbalavond van maken.

Toegangspoorten vanaf 16.30 uur geopend

Vanwege de te verwachte drukte verzoeken we toeschouwers die de wedstrijd komen bekijken om op tijd richting Excelsior Maassluis af te reizen. De toegangspoorten van Sportpark Dijkpolder zullen vanaf 16.30 uur geopend zijn.

Kom op de fiets

Bezoekers uit Maassluis worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar de wedstrijd te komen. Hiervoor is op het terrein achter de sporthal extra ruimte voor het stallen van fietsen gereserveerd.

Parkeermogelijkheden Excelsior Maassluis – PSV

Vanwege de verwachte belangstelling voor de bekerwedstrijd tussen Excelsior Maassluis en PSV geldt er voor woensdag 26 september in de Rozenlaan een parkeerverbod. Van 15.00 tot 21.00 uur mag niet langs deze weg worden geparkeerd.

Het parkeerverbod is nodig om te zorgen voor een optimale doorstroming in de Rozenlaan. Vanwege de bekerwedstrijd is er extra verkeer en de hulpdiensten moeten deze weg zonder oponthoud kunnen gebruiken.

Doorlaatbewijs bewoners

De parkeerterreinen bij de Mimosastraat, Olympiahal en Lavendelstraat zijn 26 september alleen toegankelijk voor bewoners met een doorlaatbewijs. Alleen op vertoon van dit bewijs dat Excelsior Maassluis onder de buurtbewoners verspreidt, kunnen zij op deze terreinen parkeren.

Parkeerplaatsen auto’s

Komt u toch met de auto dan kunt u op de volgende plaatsen parkeren:

  • Aan het Kastanjedal. Op 26 september wordt het parkeerverbod voor het Kastanjedal van 15.00 tot 21.00 uur opgeheven. In- en uitritten moeten vrijgehouden worden zodat bewoners van het Kastanjedal zonder hinder hun woningen kunnen bereiken of verlaten.
  • Op het parkeerterrein bij het Lentiz aan het Kastanjedal
  • Op het parkeerterrein bij winkelcentrum Koningshoek
  • Op het parkeerterrein bij Boekestijn in Maasland

Volg instructies op

De politie en de verkeersregelaars/evenementengeleiders doen er alles aan om er een geweldige voetbalavond van te maken, volg daarom hun instructies op.

Speciaal foodcourt aanwezig tijdens Excelsior M – PSV

Voor wie komende woensdag meteen vanuit zijn werk doorgaat naar de wedstrijd Excelsior Maassluis – PSV of wie graag nog iets wil eten voor, tijdens of na de wedstrijd zal op ons Sportpark Dijkpolder keuze genoeg hebben om haar maag te vullen.

Bij de ingang, op de plaats waar normaal de fietsenstalling is te vinden, zal een speciaal foodcourt worden ingericht. Met onder andere vis, patat en hamburgers is er voor een ieder wat wils. Dit alles zal worden geregeld door The Zoo Catering.

Tevens is er ook een foodcourt, inclusief toiletten, aanwezig tussen het scorebord en veld 5.

2018-09-25T23:25:01+02:0025 september 2018|