Er is inmiddels ruim een week verstreken sinds de onvergetelijke KNVB bekerwedstrijd Excelsior Maassluis tegen PSV. Voor de vereniging een droom die uitkwam. Deze droom betekende wel een organisatie van ongekende grootte.

Na deze loting maak je als bestuur plannen en inschattingen waarvan je hoopt dat ze uitkomen.

In de voorbereidingen voor deze wedstrijd zijn we in contact gekomen met verschillende leveranciers. Of het nu ging om de extra verlichting, aggregaten, schoonmaak, toiletten, Led boarding, het food court of de aankleding van het Vip gedeelte en catering. Er moest veel worden geregeld.

Alle leveranciers en de gemeente Maassluis willen wij hartelijk danken voor hun inzet bij de voorbereidingen en hun coulance bij het opstellen van de rekening. Dankzij jullie expertise was deze wedstrijd een groot succes. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank!!!

Ook willen wij de businessclubleden en de bedrijven die (nog) geen businessclublid zijn bedanken voor hun inschrijving voor het Vip diner en/of de led board reclame.

U heeft er voor gezorgd dat dit deel van de organisatie ook een groot succes is geworden. Ruim 400 Vip arrangementen zijn verkocht en 48 minuten aan reclame. Een buitengewoon resultaat. Hartelijk dank!!

Tenslotte willen wij alle vrijwilligers bedanken die, met hun tomeloze inzet, er voor hebben gezorgd dat Excelsior Maassluis weer op de kaart stond. Als het moet staan jullie klaar voor onze mooie club. In één woord KLASSE.

Al onze plannen en inschattingen zijn meer dan uitgekomen en waargemaakt. Wat ons betreft op naar een evengoed seizoen 2018-2019 als deze avond, waarbij wij u graag terugzien op de club!

Met vriendelijke groet,
Het gehele bestuur van Excelsior Maassluis