Aftrap2022-07-28T16:26:27+02:00
Excelsior Maassluis Logo
Excelsior Maassluis Logo

Excelsior Maassluis – Scheveningen

Zaterdag 8 oktober 2022
15.00 uur

13 augustus 2022

Tricolores sluiten oefencampagne af met kleine nederlaag

Excelsior Maassluis heeft de oefencampagne van de voorbereiding afgesloten met een kleine nederlaag tegen Excelsior Rotterdam. Op een warm Sportpark Dijkpolder wist het team van Dogan Corneille vlak voor rust op voorsprong te komen via Gabri Urbanus. In de tweede helft trokken de reserves van de Eredivisionist alsnog aan het langste eind door twee keer trefzeker te zijn: 1-2.

Aanstaande zaterdag begint voor Excelsior Maassluis het echte werk. Dan staat namelijk de eerste competitiewedstrijd in de Jack's League op het programma. De Tricolores reizen op de eerste speeldag af naar Werkendam voor het treffen met Kozakken Boys. De aftrap op Sportpark De Zwaaier is om 15.00 uur.

Karakteristieken

Excelsior Maassluis - Excelsior Rotterdam 1-2 (1-0)

Scoreverloop: 41. Urbanus 0-1, 51. Excelsior Rotterdam 1-1, 77. Excelsior Rotterdam 1-2

Opstelling Excelsior Maassluis:
Boks, Tureaij, Urbanus, Ringeling, Abbas, Statia, Derkcs, Van den Beemt, Langedijk, Noordanus, Van Delft

Stand 0099 Mannen Zaterdag/Zondag (landelijk A-cat)

2e divisie 2e divisie

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

2e divisie 2e divisie

Alle uitslagen

Programma

2e divisie 2e divisie

Programma komende weken

14 april 2022

Uit de oude doos: C3 in het seizoen 1990-1991

Iedere donderdag plaatsen we een foto uit 'De Oude Doos'. Een beeld, met of zonder verhaal, uit de ruim 100-jarige geschiedenis van Excelsior Maassluis.

Op de foto staat het C3 elftal van het seizoen 1990-1991. Op de achtergrond zie je duidelijk de huizen van de Spinnerij (oneven) achter het tweede veld. Natuurlijk zien we veel bekenden, onder wie Marc Wolters, de gebroeders Van Schie en natuurlijk leider Kees. Zie jij nog meer bekenden?

Heb jij ook een goede foto of een goed verhaal voor 'De Oude Doos'? Deel het met alle andere Tricolores en stuur het op naar naar communicatie@excelsior-m.nl.

Sponsor van de Week

Rabobank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et neque sit amet est dictum maximus a lobortis ligula. In elementum dignissim arcu in vestibulum. Morbi auctor non erat eget ultricies. Ut mi lorem, bibendum ut pellentesque vel, laoreet eu erat. Nam metus velit, scelerisque eget magna in, elementum pellentesque lacus. Suspendisse vitae odio nibh. Quisque elementum finibus tellus a ultrices. Etiam viverra, arcu fringilla venenatis malesuada, ex augue semper lorem, a fringilla nisi nisi nec felis. Maecenas in lacinia libero, quis eleifend quam. Curabitur accumsan gravida ullamcorper. Vivamus vel ligula eros. Cras at magna quam.

Agenda Supportersvereniging

zaterdag 3 september Naakt klaverjassen

zaterdag 8 oktober Dwergwerpen

zondag 23 oktober Mikado toernooi

Word ook lid!

Wil je ook lid worden van Supportersvereniging Tricolore? Schiet dan Martin van der Kooij aan op het sportcomplex en stel hem de volgende geheime vraag: “Vind jij die Green Eagles ook zo kut?”

Direct lid worden

Onze sponsors

Rabobank
Rabobank
Rabobank
Rabobank
Rabobank
Rabobank
Ga naar de bovenkant