Nog maar 3 weken te gaan! Vrijdag 14 juni vindt in Beachclub Royal alweer voor het 7e achtereenvolgende jaar het Rood wit blauwe mannendiner plaats. Een schitterende locatie, zeker als het een mooie zomeravond mocht worden…

In deze editie wordt u geen “traditioneel diner” geserveerd. Geheel in stijl met de omgeving en het gekoesterde zomeravondgevoel hebben we dit keer gekozen voor een rijkelijk aangeklede BBQ.

Wat het entertainment betreft. .. We bieden zoals u van ons inmiddels gewend bent weer een mooie line-up.

Omdat deze 7e editie plaats heeft op het strand van Hoek van Holland stellen we busvervoer naar en van deze locatie beschikbaar. Om 17.30 uur kunt u instappen op de parkeerplaats aan de Lavendelstraat en wordt u rond de klok van 00.30 uur in de avond weer keurig in Maassluis afgezet.

Het officiële programma start vanaf 18.00 uur. U wordt welkom geheten met een passend drankje en een stukje muziek. Om 18.30 uur wordt de avond officieel geopend en stellen we u voor aan de “dagvoorzitter”. Daarna maken we natuurlijk weer de groepsfoto om vanaf 19.00 uur een aanvang te maken met de BBQ in een setting die naar we hopen vooral buiten zal plaatsvinden.

Gedurende de avond zoals gezegd het nodige entertainment met aan het eind van de avond een spetterende slotact.

Inmiddels hebben 85 deelnemers zich aangemeld. We hopen natuurlijk op meer. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan DIGITAAL. Op de website www.excelsior-m.nl ziet u aan de rechterkant een banner met de tekst “Excelsior M rood wit blauw mannendiner schrijf hier in”. Als u daarop klikt, komt u vanzelf op de pagina waar u zich kunt aanmelden, zowel particulier als zakelijk.

In verband met de noodzakelijke voorbereidingen verzoeken wij u, mede in het belang van de organisatie, niet langer te wachten met uw inschrijving.

Namens het organisatiecomité,

Arie van der Ende