1 januari 2022

8e Rood-Wit-Blauw Mannendiner op 3 juni 2022 in ’t Trefpunt

In juni 2021 kon dit inmiddels traditionele evenement helaas geen doorgang vinden. Velen hebben het gemist en dus pakken we de draad weer op! Excelsior Maassluis organiseert in 2022, uiteraard als de omstandigheden dat toelaten, weer een Rood-Wit-Blauw Mannendiner. Net als in de voorgaande edities (met uitzondering van 2018) organiseren we ook nu weer dit evenement rondom de oprichtingsdatum van onze vereniging.

Save the date: vrijdag 3 juni 2022

Locatie
Zalencentrum ’t Trefpunt in Maasland, al jaren lang een trouw Businessclub-lid, is onze gastheer. Reinier Boudesteijn en zijn mensen zijn al in een eerder stadium betrokken geweest bij ons Rood-Wit-Blauw Mannendiner en hebben er ongelooflijk veel zin in om u een mooie avond te bezorgen.

De formule
Voor deze 8e editie is ten opzichte van voorgaande edities niet heel veel veranderd maar we richten ons in deze editie wel wat meer op een jonger publiek dan voorheen. Culinair genieten, afgewisseld met fraai entertainment en boeiende sprekers met een Excelsior Maassluis verleden. Kortom: alle reden om erbij te zijn!

Het Rood-Wit-Blauw Mannendiner is bestemd voor alle mannen die een “Excelsior Maassluis hart” hebben en behoren tot de categorie

  • (mannelijke) Leden van Excelsior Maassluis, ouder dan 18 jaar
  • Businessclubleden van Excelsior Maassluis (die ook 1 gast mee mogen nemen)
  • Ereleden en leden van verdienste van Excelsior Maassluis
  • Vrienden van Excelsior Maassluis
  • Bestuur en oud-bestuursleden van Excelsior Maassluis
  • Selectiespelers van Excelsior Maassluis
  • Genodigden

Overige informatie
Er kunnen maximaal 150 personen deelnemen.
De kosten voor deelname bedragen € 130 p.p.
U krijgt daarvoor een exclusief diner, entertainment en uiteraard zijn uw drankjes inbegrepen.

Het kledingvoorschrift is “tenue de ville” en natuurlijk draagt u een Excelsior Maassluis stropdas. Heeft u die niet? Laat het te zijner tijd weten via uw inschrijfformulier. Dan zorgen wij dat u bij binnenkomst er een kunt aanschaffen (€ 10,00)

De inschrijving voor dit unieke evenement start in januari 2022. Houd de website of de nieuwsbrief van de Businessclub goed in de gaten.

In de hoop u op vrijdag 3 juni te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet,
Wim Clausing (voorzitter), Natascha Riedijk, Joey de Groot, Marcel Smolders, Remco Jansen en Arie van der Ende