Algemeen nieuws

Thijssen Sloopwerken tekent zilver contract

Met trots berichten wij dat er wederom een nieuw businessclub lid is toegetreden tot de grote groep sponsoren die de businessclub reeds rijk is. Uit Zaandijk, jawel u leest het goed, verwelkomen wij Kees Thijssen. Kees is directeur / eigenaar van Thijssen -Sloopwerken. Het Noordhollandse bedrijf levert professioneel werk door geheel Nederland en met name in de grote steden. Daarom geen onbekende in het Rotterdamse. Kees tekende een zilver contract voor voorlopig 3 jaar.

Bedankt Kees en heel veel plezier bij Excelsior M!

Jeroen Rijsdijk toegelaten tot cursus 'Coach betaald voetbal' en in de race voor Rinus Michels Award

De VVON heeft zes trainers genomineerd voor “Beste amateurtrainer seizoen 2016-2017”

Een van de genomineerden is onze hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk. De andere 5 komen uit de 5 overige districten en zijn Ed Engelkes (Ajax Vrouwen en VVOG), Rene Nijhuis (Quick ’20),

Niels van Casteren (Blauw Geel ’38), Miquel van den Dungen (RKSV Nuenen) en Jan van Raalte (SC Genemuiden).

2e DIVISIE E-competitie met FIFA 18

2e DIVISIE E-competitie met FIFA 18

Vanaf 25 augustus start Excelsior Maassluis zijn eigen E-COMPETITIE. Iedere week zullen de E-sporters de strijd met elkaar aangaan en de wedstrijden van de 2e DIVISIE spelen.

Heb jij zin om hieraan mee te doen en 1 van de clubs van de 2e divisie te vertegenwoordigen? Geef je dan snel op via dit inschrijfformulier. (Laatste inschrijfdatum 1 juni 2017)

Excelsior M versterkt zich met Laurens Huurman

Laurens Huurman wordt toegevoegd aan de A-selectie van volgend seizoen. Het 19-jarige talent speelt nu in het hoogste jeugd elftal van Excelsior Rotterdam. Huurman begon met voetballen bij Oliveo, waar hij tot en met C-jeugd heeft gespeeld. Op 14-jarige leeftijg vertrok hij naar Excelsior Rotterdam, waar hij tot en met dit seizoen actief is. Huurman is een rechtsbenige speler die bij voorkeur in de aanval speelt, maar ook uit de voeten kan op het middenveld.

Cees Moerman overleden

Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht dat Cees Moerman is overleden. Cees was een trouwe supporter van het eerste elftal, die vrijwel alle thuis- en uitwedstrijden van Excelsior M bezocht. Ook was Cees elke dinsdagavond in de kantine aanwezig om te klaverjassen. Afgelopen jaar werd Cees zelfs nog clubkampioen klaverjassen. Wij wensen familie en vrienden van Cees heel veel sterkte in deze moeilijk tijd.

Onderstaand meer informatie van de rouwkaart:

Excelsior M en Lienden in evenwicht

Excelsior M en Lienden in evenwicht

Spelen tegen Lienden roept bij iedere Excelsior M-aanhanger warme herinneringen op. Niet alleen vanwege trainer Hans Kraaij (die nog altijd bij jong en oud zeer populair is en voor aanvang wedstrijd de kampioensschaal aan Excelsior M B1 uitreikte), maar natuurlijk vooral vanwege het onderlinge treffen in de strijd om de landstitel in 2016.

Een affiche dus die op voorhand tot de verbeelding sprak.

Excelsior M verliest met 1-4 van TEC

Afgelopen zaterdag stond er weer eens een 18:00 uur wedstrijd op programma. De wedstrijd tegen TEC uit Tiel, de stad van Flipje, begon onder een heerlijk lentezonnetje. TEC, dat een matige eerste seizoenshelft achter de rug heeft, heeft zich in de afgelopen winterstop versterkt met maar liefst 5 spelers. TEC heeft met deze aanwinsten de goede weg naar handhaving ingeslagen, maar heeft toch nog een aantal punten nodig.

Pagina's

Subscribe to RSS - Algemeen nieuws