Algemeen nieuws

Herfstspeldag 2017

Dinsdag 17 oktober is het weer zover, dan organiseert de activiteiten commissie de HERFST SPELDAG. Op ons sportcomplex worden allerlei sportieve spelletjes georganiseerd voor alle jeugd van 6-13 jaar. Uiteraard zijn jouw vriendjes en vriendinnetjes in deze leeftijdscategorie ook van harte welkom om met ons mee te sporten.  Deelname aan deze dag kost € 7,50 per persoon. (Te voldoen bij aanvang van de HERFST SPELDAG).

1e Jeugd clubavond: Tafelvoetbal toernooi groot succes!

De 1e JEUGD CLUB AVOND was een groot succes. In 3 poules streden de kids in teams van 2 voor het winnen van de 1e ronde. Vervolgens gingen de 6 beste teams door naar de halve finale. Na een spannende strijd werd de finale beslist door het Team van Joshua King en Olivier Taurozzi die Kjell Prins en Sil Keijzer versloegen. Het was een hele gezellige avond met een super leuke sfeer. Wij hopen jullie allemaal weer te zien op de volgende JEUGD CLUB AVOND op vrijdag 20 oktober!
 

Nieuws uit de BC: dug-out vierde man en nieuwe leden

Na afloop van de eerste thuiswedstrijd  tegen De Treffers was het feest in het home van de businessclub. En daar was natuurlijk een reden voor! Met trots mogen we een nieuwe zilver- sponsor verwelkomen en wel het advocaten kantoor EBH LEGAL  / ADVOCATEN & MEDIATORS. De beide dames staan met voorzitter Peter Hobert en Sacha op de foto. Natasha Riedijk en Nancy Stolk van harte welkom in onze club! Het bedrijf staat voor vernieuwde oerdegelijke specialistische vakkennis op basis van persoonlijk contact en vertrouwen.

Yasin Mazlum laatste versterking A-selectie

Het TMT heeft gisteren overeenstemming bereikt met Yasin Mazlum. De jonge speler komt over van Cambuur Leeuwarden.

Yasin is geen onbekende bij Excelsior M. Yasin heeft een groot deel van de jeugdopleiding van Excelsior M doorlopen en won de zelfs de Nees Pellikaan award voor meest talentvolle speler. Daarna maakte hij de overstap naar Sparta Rotterdam.

Via Sparta kwam hij terecht bij Cambuur Leeuwarden, maar is nu dus weer terug op het oude nest!

Wij wensen Yasin heel veel succes.

LET OP: Een aantal leden moet nog een pasfoto leveren voor in Sportlink

Ondanks dat er dit seizoen niet meer met de fysieke spelerspassen wordt gewerkt maar met een wedstrijd app, dient iedere speler van 10 jaar of ouder een pasfoto te hebben in Sportlink. Onderstaand vindt u een lijst met spelers waar de pasfoto momenteel nog van ontbreekt. Het is mogelijk dat men voorheen wel een pasfoto heeft ingeleverd tbv de spelerspas, echter heeft de KNVB aan ons doorgegeven dat zij vanaf heden geen pasfoto's uit hun bestand zullen uploaden naar sportlink. Wat er nu niet is komt er ook niet meer, mits wij actie ondernemen.

Driepunter in competitiestart

Excelsior M is de competitie uitstekend begonnen. Op het Kasteel werd Jong Sparta met 0-1 verslagen. Vincent v.d. Berg was de matchwinnaar in een wedstrijd die van beide kanten zeer matig genoemd mag worden. Echter: niemand praat daar (meer) over als je naar de uitslagen op Teletekst kijkt want de ploeg van Jeroen Rijsdijk behoort gewoon tot de winnaars van de eerste competitieronde.

Jaarcijfers 2016-2017 en begroting 2017-2018 gepresenteerd

Bij de algemene ledenvergadering van donderdag jl. zijn de jaarcijfers van het afgelopen seizoen 2016/2017 aan de leden gepresenteerd. Dit terwijl het boekjaar pas net een paar dagen was verstreken. Deze jaarcijfers zijn ook al voorzien van een samenstellingsverklaring van onze accountant. Excelsior heeft de jaarcijfers ook direct aangeleverd bij de KNVB vanwege de licentie-eisen. Daarmee zijn wij ruim op tijd aangezien dit voor 1 november 2017 moet plaats vinden. Een knappe presentatie van onze penningmeester Harald Lourens en zijn financiële commissie.

Pagina's

Subscribe to RSS - Algemeen nieuws