Halve finale districtbeker: Noordwijk 1 - Excelsior M 2

Halve finale districtbeker: Noordwijk 1 - Excelsior M 2

Zoals gisteren al was te lezen in de column van onze geresepecteerde speaker Aad Solleveld, komt Excelsior M 2 morgen uit in de halve finale van de districtbeker. De ploeg van Ronald Ermes, die twee weken geleden al het kampioenschap in de Reserve Hoofdklasse veroverde, rekende in voorgaande rondes af met de ene na de andere hoofdmacht (o.a. ARC, DSO en 's-Gravenzande moesten eraan geloven).

Nu is het dus de beurt aan hoofdklasser Noordwijk. De ploeg uit het gelijknamige dorp in de bollenstreek was in de historie regelmatig tegenstander van Excelsior M 1 maar komt inmiddels dus niet meer uit op het hoogste amateurniveau. Wel hebben de Noordwijkers de ambitie om te promoveren naar de Derde Divisie, iets waar ze dit seizoen hoogswaarschijnlijk naast grijpen. Een bekerwinst kan het seizoen dus nog enigszins kleur geven.

Na de mooie prestaties van onze beloften, zal Noordwijk de rood-wit-blauwen niet onderschatten. Excelsior M zal dus aan de bak moeten om de finale te halen. Uiteraard kunnen ze uw steun daarbij goed gebruiken! De wedstrijd wordt gespeeld in Noordwijk en begint om 14.30. Scheidsrechter van dienst is de heer I. Virancikli.