Zaterdag kampioenswedstrijd voor Excelsior M 3

Zaterdag kampioenswedstrijd voor Excelsior M 3

Zaterdag speelt Excelsior M 3 zijn kampioenswedstrijd. In de thuiswedstrijd tegen HBSS 3 is één punt óf puntverlies van de enige overgebleven concurrent Westlandia genoeg. Na het gehele seizoen met meerdere ploegen om de bovenste plaatsen te hebben gestreden, werd er de afgelopen weken in hoog tempo afstand genomen van de achtervolgers. Het leek er enkele weken geleden op dat de onderlinge confrontatie tussen Excelsior M en Westlandia, die gespeeld wordt in de allerlaatste speelronde, een allesbeslissende confrontatie zou worden. Nu kan aanvoerder Robert van Mierlo dus mogelijk drie rondes voor het einde de schaal al omhoog houden.

Excelsior M is er echter nog niet en kan uw steun dus goed gebruiken! De uitwedstrijd bij laagvlieger HBSS 3 werd tijdens de eerste speelronde zeer moeizaam gewonnen (2-3). Excelsior M ontsnapte destijds aan puntverlies door vlak voor tijd een vrije trap te benutten. Bovendien lijkt HBSS na een moeizaam seizoen het lek boven te hebben. De afgelopen twee wedstrijden boekten zij twee ruime zeges en dus zullen zij vol vertrouwen de reis richting sportpark Dijkpolder maken.

Onder leiding van scheidsrechter Bakkenes wordt er stipt om 11:45 afgetrapt. Omstreeks 13:30 weten we dus of de mannen van trainers John van Zanten en Fred Kraijo en leider Ruud v.d. Velde de champagne kunnen ontkurken.