"LAATSTE HELFT" Vrijwilligersavond en feest

Datum: 
zaterdag, 6 mei, 2017

“DE LAATSTE HELFT”

6 Mei; Vrijwilligersavond & Feest

Zaterdag 6 mei is het al weer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Om dit op gepaste wijze af te sluiten willen wij dat met jullie vieren. IEDEREEN IS WELKOM!

We starten om 16.30 met de Kampioenen Parade. Tegelijkertijd zullen we de BBQ aanzetten en kunt u op het eetplein een heerlijk hapje mee eten. Wil je mee eten, geef je dan vooraf op via de link onderaan dit bericht.

Na de wedstrijd zal het feest beginnen met het zangeressen duo BEM & een DJ. Tijdens het feest zullen onze vrijwilligers in het zonnetje worden gezet met de benoeming van “Vrijwilliger van het Jaar”. Daarnaast uiteraard ook de benoeming van de “Speler & Speelster van het Jaar” en het “Talent van het Jaar”.

Met andere woorden een afsluiting van het seizoen dat je niet mag missen!

We zien jullie graag op 6 mei!

Wil je gezellig een hapje met ons mee eten, meldt u zich dan voor 28 april aan via deze link. Dan weten wij dat we voldoende vlees voor u hebben tijdens de avond.

Bent u vrijwilliger? U ontvang nog een aparte uitnodiging voor dit evenement. Voor vrijwilligers is de barbecue kosteloos. We willen u wel vragen u zich in te schrijven in verband met de inkoop. Dit kan via dit speciale inschrijfformulier.

Kosten voor de BBQ bedragen € 10,00 per persoon, vooraf te voldoen via rekening nummer: NL45RABO0176900667 t.n.v. Excelsior Maassluis; o.v.v. BBQ Laatste Helft + uw naam