Mini’s

//Mini’s
Mini’s 2018-01-08T17:30:32+00:00

Excelsior Maassluis Mini’s

Excelsior M Mini’s

Spelers

Julian Dolphijn, Aiden Dos Santos, Thomas Elderson, Xavi de Groot, Reav van Hoeven, Ryan Jubitana, Seth Lijst, Naoufal el Lloukmani, Yuriy van Ravens, Ryan Stolarczyk, Mikail Tarhan, Murat Tellioglu, Jelle Tromp, Tieme Verkade, Gio Vroon.

Trainer

Wim Hartman, Rene van der Stelt (assistent), Thijs van der Kaaden (assistent)

Teamsponsors

Rabobank Westland
Dolphijn Makelaardij

Ook websponsor worden van dit team?

Voor slechts €50 kun je het seizoen 2017-2018 websponsor zijn van dit team.

Jouw logo wordt hier afgebeeld (+ link naar je website)

Stuur een mail naar webredactie@excelsior-m.nl

Wat is Mini voetbal bij Excelsior Maassluis?

Mini-voetbal is bestemd voor kinderen van 5 en 6 jaar, zowel jongens als meisjes. Voor het komende seizoen 2017-2018 betekent dat geboortejaar 2011 en 2012 van toepassing is. Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij Excelsior Maassluis terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie. Later in het seizoen zullen er ook echte wedstrijdjes worden gespeeld tegen andere clubs uit de omgeving.

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: Plezier hebben in het spelletje!

Doelstelling mini-voetbal

Lichamelijke doelstelling:

Het eerste doel is dat we de kinderen verschillende oefenvormen aanbieden waardoor ze bewust de beginselen van het bewegen beter aanleren en ontwikkelen ( lopen, rennen, sprinten etc. )

Sociale doelstelling:

Het tweede doel is dat het samenspelen wordt ontwikkeld door gerichte oefeningen en partijspelen te doen.

Sociaal/emotionele doelstelling:

Het derde doel is om de kinderen op hun niveau aan te leren van respect naar anderen. Je doet het samen, samen spelen en samen sporten. We horen bij elkaar. Respect aanleren naar medespelers, trainers en leiders.

Beleidstechnische doelstelling:

Het vierde doel is dat we door middel van het mini-voetbal een goede doorstroming krijgen van de mini’s naar de F-pupillen. Voor de vereniging is dit een ideale start om de jeugdopleiding binnen de pupillen in kwaliteit en kwantiteit verder uit de bouwen. De mini’s hebben een bepaalde basis gevormd met als gevolg dat de spelertjes al op een hoger niveau de F-pupillen binnen stappen waar in competitieverband gevoetbald zal worden.

Aanmelden

De eerste 4 weken kunnen de aankomende sterren gratis meetrainen zonder enige verplichting. Gedurende het gehele seizoen is het mogelijk hiervan gebruik te maken. Een paar voetbalschoentjes en scheenbeschermers is wel een voorwaarde om mee te kunnen doen.

U kunt informatie inwinnen bij de mini coördinator Willem van Ravens tel: 06-55175094

email: mini’s

Wanneer

In het seizoen 2017-2018 wordt getraind op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur en op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur onder auspiciën van de voetbalschool Excelsior Maassluis.

U kunt informatie inwinnen bij de mini coördinator Willem van Ravens tel: 06-55175094

email: mini’s

Graag tot ziens bij ons sportcomplex aan de Lavendelstraat te Maassluis!