Voetbalschool

//Voetbalschool
Voetbalschool 2017-11-30T16:00:44+00:00

Voetbalschool

De trainingen van Voetbalschool Excelsior M worden op iedere woensdagmiddag (met uitzondering van vakanties) gegeven op het hoofdveld van Excelsior Maassluis. De mini’s en de F-pupillen beginnen om 14.00 uur en zijn om 15.00 uur klaar. De E-pupillen trainen van 15.00 uur tot en met 16.00 uur.

De voetbalschool werkt via een circuitmodel waarin alle facetten van het voetbal aanbod komen. Naast een onderdeel ”techniek”, ”tik of overloopspel”, afwerken op het doel en nog vele andere oefeningen zal er iedere training ook een partijspel gespeeld worden.

Iedere training zullen er minimaal vier ”stationnetjes” zijn waarin de spelertjes met hun team ongeveer 15 minuten bezig zullen zijn. Daarnaast wordt iedere laatste woensdag van de maand een toernooi gespeeld.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel het veld opkomen, maar nog belangrijker met een goed gevoel van het veld afstappen. Als een kind zich op zijn gemak voelt zal hij immers ook sneller dingen oppikken die hem aangeleerd worden.

De voetbalschool wordt gecoördineerd door Jesse Lub (in bezit van trainersdiploma TC III en TJC III) en werkt momenteel met leerlingen van het Mondriaan College in Delft als trainers. De leerlingen (trainers) zullen bij de Voetbalschool hun praktijkstage gedurende het gehele voetbalseizoen uitvoeren.

 

Jesse Lub
Jesse LubCoördinator Voetbalschool
Tel. 06-57225081