Businessclub Excelsior Maassluis 2018-01-30T09:50:04+00:00
Home
Activiteiten
Leden
Sponsormogelijkheden
Lid worden
Contact

Welkom bij de Businessclub van voetbalvereniging Excelsior Maassluis. De Businessclub is actief vanaf begin jaren ’90 en heeft momenteel ruim 130 leden.  De Businessclub ontvangt bij thuiswedstrijden van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis veel ondernemers uit de omgeving en ver daarbuiten. De Businessclub heeft tot doel de voetbalvereniging Excelsior Maassluis financieel te steunen om zodoende maximaal te presteren in de top van het amateurvoetbal. Daarnaast biedt het ondernemers een uniek platform om op een leuke en sportieve manier te netwerken en in contact te komen met collega-ondernemers.

Nieuwe leden business club

Afgelopen weekend verwelkomde de Business Club opnieuw drie nieuwe leden. We stellen ze hieronder aan u voor: Robert Jan de Rek, partner Mazars Rotterdam. Mazars, het bedrijf met een vestiging [...]

22 november 2017|Businessclub|

Uitgelichte sponsor

 Goede koffie op het werk vormt een belangrijk deel van ons werkplezier. Logisch dus dat steeds meer bedrijven overschakelen naar een kwalitatief betere koffie. Single Estate Coffee biedt een uitstekende kop koffie met een sterk duurzaam karakter.

Koffie
Of een koffie goed is of niet hangt af van heel veel factoren. Bij Single Estate houden we deze factoren graag zelf onder controle. Vandaar dat we op onze eigen plantages de koffie koesteren vanaf het moment dat ze geplant wordt, tot het moment dat ze in uw kopje verschijnt.

Naar Single Estate Coffee
Excelsior Maassluis 100 jaar! 73 Days 17 Hours 19 Minutes 58 Seconds